Dat is pas écht genieten

Roberto’s Pizza Party

Wanneer u een feest of bedrijfsborrel wilt organiseren, waarbij u kunt zien hoe een echte Italiaanse pizza wordt gebakken, dan is dit een beleving die u zeker niet mag missen.

Ik kom naar u toe met mijn Food Truck, een originele Italiaanse Piaggio Apecar. Daarop staat een houtoven en alles wat verder nodig is voor een echte openluchtpizzeria!

Op locatie laat ik u zien hoe een echte Italiaanse pizza wordt gebakken in de houtoven. Een belevenis die u zeker niet mag missen!

Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn.

Als Italiaan ben ik opgegroeid met pure smaken en kwaliteit van eten. Daardoor weet ik hoe de echte pizza volgens traditioneel recept moet smaken. Gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en de juiste sfeer maakt dit alles een feest om niet snel meer te vergeten.

Terwijl de pizza’s worden bereid  leg ik u graag uit wat een pizzabakker doet. U zult de heerlijkste geuren ruiken en samen met uw gasten genieten van pizza’s die voor u in punten worden gesneden als een borrelhapje. Met mijn Italiaanse gastvrijheid zal ik bijdragen aan een goede sfeer, en een feestje om niet snel meer te vergeten.

Maar er is meer mogelijk: Roberto’s Pizza Party kan ook voor een uitgebreide “Italiaanse aperitivo” zorgen en/of andere bijgerechten. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

4daagse4 - kopie