Dat is pas écht genieten

Roberto’s Pizza Party op locatie

4daagse4 - kopieWanneer u een privé- feest of bedrijfsborrel wilt organiseren, waarbij u kunt zien hoe een echte Italiaanse pizza wordt gebakken, dan is dit een beleving die u zeker niet mag missen.

Ik kom naar u toe met mijn Food Truck, een originele Italiaanse Piaggio Apecar. Daarop staat een houtoven en alles wat verder nodig is voor een echte openluchtpizzeria!

Op locatie laat ik u zien hoe een echte Italiaanse pizza wordt gebakken in de houtoven. Een belevenis die u zeker niet mag missen!

Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn.

Terwijl de pizza’s worden bereid  leg ik u graag uit wat een pizzabakker doet. Met mijn Italiaanse gastvrijheid zal ik bijdragen aan een goede sfeer, en een feestje om niet snel meer te vergeten.

Maar er is meer mogelijk: Roberto’s Pizza Party kan ook voor een uitgebreide “Italiaanse aperitivo” zorgen en/of andere bijgerechten. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Roberto’s Pizza Party is mogelijk te boeken voor privé-party en/of bedrijfsborrel, neem gerust contact met ons mee, over de mogelijkheden.

  

zDnuVPTmLfMYnaibGU wj