Margherita: tomatensaus, mozzarella “fior di latte”, cherrytomaat, oregano en basilicum. – V
Rucola : tomatensaus, mozzarella, rucola, balsamico azijn en plakjes Parmezaanse kaas. – V
Funghi : tomatensaus,mozzarella,champignons,Provolone kaas. – V
Prosciutto e funghi : tomatensaus, mozzarella, gekookt ham en champignons. –
Salame : tomatensaus, mozzarella, salami en zwart olijven.
Diavola : tomatensaus, mozzarella, pittige salami Napoli en zwarte olijven.
Romana : tomatensaus, mozzarella, ansjovis, kappertjes zwarte olijven en oregano.
Tonno : tomatensaus, mozzarella, tonijn en rode ui.
Gorgonzola noci : mozzarella “fior di latte”, gorgonzola en walnoten. V
Prosciutto di Parma : tomatensaus, mozzarella, rucola, Parmaham.
Salmone : tomatensaus, mozzarella, gerookte-zalm, rucola cherrytomaat.
Quattro formaggi : tomatensaus, mozzarella, Emmenthaler, Brie en Gorgonzola . V
Golosa : tomatensaus, mozzarella, champignons, spek en Parmezaanse kaas.
Capricciosa : tomatensaus, mozzarella, artisjokken, champignons, ham en
zwarte olijven.
Pizza 4 stagioni : tomatensaus, mozzarella,champignons, Cherrytomaat,
eekhoorntjesbrood, ham, artisjokken en zwart olijven.
Spinazie-ricotta: tomatensaus, spinazie, ricotta kaas en pijnboompitten. V
Vegetariana : tomatensaus, mozzarella, aubergine, courgettes, artisjokken, champignons,
zwarte olijven en cherry-tomaat. V
Ortolana : tomatensaus, mozzarella, mozzarella “fior di latte”, champignons, artisjokken,
paprika, rode ui, groen olijven, cherrytomaat en rucola. V
Tirolese : tomatensaus, mozzarella, champignons, eekhoorntjesbrood, spek en rucola.
Pizza boscaiola : tomatensaus, mozzarella, champignons, eekhoorntjesbrood,
artisjokken, truffel-kaas en rucola. V
*In overleg kan ik altijd aanpassingen doen wanneer u speciale wensen heeft.